Reactie:
Edith is een integere dierentolk. Ze stelt zich zuiver op als doorgeefluik van de dieren en doet dit op een liefdevolle manier. Voor mijn broer en z'n gezin heb ik haar gevraagd een reading te doen met hun overleden hond. Ik hoopte dat dit wat troost kon bieden bij het verlies van hun lieve trouwe huisgenoot. Het blijft verrassend (Edith heeft meer readings gedaan met onze overleden huisdieren) wat er naar voren komt.
De lichamelijke klachten die Edith tijdens een reading ervaart, kloppen altijd. De dingen die verder uit de reading naar voren kwamen waren heel herkenbaar, sommige dingen was ik zelfs vergeten of wist ik niet, maar werden herkend door zijn baasjes.
Zijn baasjes hebben inderdaad troost gevonden in het verslag van Edith als liefdevolle boodschap van hun hond. Edith chapeau! voor al het mooie werk dat je hiermee doet zowel voor de levende als de overleden beestjes en hun baasjes.


Added: December 4, 2018
Delete this entry Reply to entry Bekijk IP adres
Reactie:
Wij hebben al eerder contact gehad met Edith voor een van onze andere honden en daar zijn we destijds goed mee geholpen.
Nu heeft Edith contact gemaakt met onze hond Teddy die epilepsie heeft sinds kort. Wat een schrik en verdriet. Edith is erg begaan en maakt heel liefdevol contact. Teddy heeft ons dingen aangegeven die mij ook rust geven. Dit is voor ons erg waardevol en ook ontroerend. De manier waarop Edith helpt is erg prettig. Na afloop een mooi en overzichtelijk verslag ontvangen. Dank je wel!


Added: November 25, 2018
Delete this entry Reply to entry Bekijk IP adres
Reactie:
Omdat onze lieve dalmaat Spock uit het asiel komt en wat problemen heeft, wilde ik graag een consult Ik en ook Spock hebben dit als heel warm en begripvol ervaren. Edith is een warme en betrokken vrouw, die alles uit de kast haalt om niet alleen het dier te helpen, maar ook de eigenaar. Ik ben er heel blij mee en Spock keek na het consult en de healings al heel anders uit z'n ogen, veel rustiger. Aan het eind van de healing slaakte hij een diepe zucht, rekte zich uit en kwam naar mij toe. Ik raad zo'n consult iedereen aan.

Added: Oktober 11, 2018
Delete this entry Reply to entry Bekijk IP adres
Reactie:

Privé bijdrage. Klik om te bekijken.Added: Oktober 9, 2018
Delete this entry Reply to entry Bekijk IP adres
Reactie:
Ik was heel erg sceptisch, maar ben dat nu echt niet meer! Ongelooflijk wat Edith mij kon vertellen over onze hond. Wat voor mij de doorslag gaf was dat ze mij kon vertellen hoe de plek eruit zag waar ik vaak wandel met onze hond. Dat is zo specifiek en dat kun je niet verzinnen. Edith, ook al zijn we er nog steeds door omstandigheden niet helemaal uit wat een tweede hond betreft, ik wil je echt heel erg bedanken voor het fijne gesprek! :o

Added: December 21, 2017
Delete this entry Reply to entry Bekijk IP adres
Reactie:
graag wil ik ook iets in het gastenboek schrijven.
ik had een paar vragen voor mijn 2 honden, Lorenzo en purk.
edith is met ze in gesprek gegaan en een mooi contact met hun gehad, was heel bijzonder.
ik heb mooie inzichten gekregen en alle vragen zijn beantwoord, het is natuurlijk altijd fijn om van je dieren te horen dat ze het naar hun zin hebben, en door de dingen die zij hebben aangegeven heb ik een mooi inzicht gekregen, prachtig.
mocht het nodig zijn zal ik zeker weer bij je aankloppen.

liefs van ons


Added: April 4, 2017
Delete this entry Reply to entry Bekijk IP adres
Reactie:
Graag wil ik ook wat in het gastenboek schrijven. Bij het soms enigszins agressief reageren van een van onze honden heeft Edith contact met hem gezocht. Daarvan heeft ze uitvoerig verslag gedaan, zowel telefonisch als schriftelijk. Hierdoor kwam er meer begrip waarom dit zo gebeurde en hoe we hierop beter konden inspelen.
Mede door dit verbluffende resultaat hebben we ook onze andere honden laten behandelen door Edith. Wederom waren de uitkomsten bijzonder. Alles klopte wat ze vertelde, bv het typische loopje van de ene hond, de afkomst van alle honden, de thuissituatie en hoe ze hun komst( 2 van buitenlandse asielen afkomstig) hier bij ons ervaarden. Zelfs de kleuren van hun slaapplaatsen werden exact beschreven evenals hun karaktertrekken.
Met deze nieuwe inzichten zijn we veel opgeschoten. We weten nu nog beter waar ze mee zitten, wat ze liever anders willen en hoe wij hen hiermee kunnen helpen

Annet Schot


Added: Februari 10, 2017
Delete this entry Reply to entry Bekijk IP adres
Reactie:
Tijdens een korte maar heftige ziekteperiode en daarna het overlijden van mijn allerliefste poezenmeisje Daisy heeft Edith ons bijgestaan. De band die Daisy en ik hadden was heel sterk en het gesprek wat Edith met haar had, heeft dit ook bevestigd. Mijn vragen aan Daisy werden beantwoord en haar boodschap aan mij overtrof al mijn verwachtingen!
Het afscheid was heel moeilijk maar Edith is een enorme steun voor ons geweest. Heel veel dank daarvoor! Blijf hiermee doorgaan Edith, je hebt een heel groot hart waarmee je anderen raakt.
Het vrouwtje van Daisy <3


Added: Juli 16, 2016
Delete this entry Reply to entry Bekijk IP adres
Reactie:
Edith is op ons pad gekomen en heeft ons heel goed en fijn geholpen bij onze hond Diego. Ze neemt echt de tijd en je kunt altijd op haar terugvallen.
Diego was erg boos en mopperde veel, hij heeft de vrijheid hier op de boerderij met nog 4 andere honden en andere dieren, maar hij mopperde wat af. Edith heeft contact met hem gemaakt en healing gegeven. Hij heeft een moeilijk (vorig) leven gehad voor hij bij ons kwam, met veel ruzie en geweld en wat ook duidelijk naar voren kwam is dat hij zich verveelde, hij voelde zich nutteloos en wilde wel graag iets doen bv speur -of hulphond. We hebben herhaaldelijk met het gepraat, dat hij nu veilig is en er hier geen ruzie en geweld is en dat hij belangrijk voor ons is.
En hij heeft nu een 'fulltime' job gekregen en is gelukkiger dan ooit! Hij is benoemt tot opperwaker van het erf, opvoeder van onze jongste hond en we gaan op speuren.


Added: Januari 7, 2016
Delete this entry Reply to entry Bekijk IP adres
Reactie:
Graag wil ik in het gastenboek een berichtje schrijven.
Heb de werkwijze van Edith als zeer positief ervaren ,zowel in het telefonisch contact als in het verslag over mijn hond die ik in heb laten slapen. Er was geen beterschap voor mijn hond Milo en na een reading blijkt dat Milo op termijn met dezelfde gedachte rondliep. Met de gedachte om zelf weg te lopen en veel pijn te moeten ervaren is door ingrijpen veel leed voor hem voorkomen. Het is fijn om dit te mogen vernemen en al is dergelijke beslissing niet eenvoudig toch de juiste beslissing in het belang van mijn hond de enige juiste geweest te zijn. De reading door Edith heeft ons veel rust gegeven en ben haar dan ook hiervoor dankbaar contact met haar opgenomen te hebben. Edith bedankt voor de begeleiding.
Met vriendelijke groet,
Jan


Added: Januari 7, 2016
Delete this entry Reply to entry Bekijk IP adres
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
1 2 3 4 Volgende › Laatste »