Gastenboek

Comments:
Sinds kort heb ik een kat Cees vanuit het asiel. Een lief beest maar hij at slecht en deed al zijn ontlasting buiten de kattenbak.
Na het consult bij Edith heb ik echt een ander beestje terug. Wat fijn!!
Hij eet goed en geen probleem meer op de kattenbak, hij is lief en veel rustiger.

Wat een fantastisch resultaat, ik ben er super blij mee!!


Added: September 28, 2020
Delete this entry Reply to entry View IP addressComments:
Onze kater van 10 jaar trok zich heel erg terug toen er een kitten bij kwam. Hij leefde vooral buiten, terwijl hij daarvoor veel binnen was. Toen dat na een tijdje niet veranderde, zijn we op zoek naar hulp gegaan. Via mijn zwager hoorde we goede verhalen over Edith, dus hebben we contact met haar gezocht. Na het eerste contact dat zij met hem had, kwam de oude kater al opvallend meer naar binnen. In het telefonisch contact dat we daarna hadden, vertelde Edith wat onze kater dwars zat en wist ze ook te vertellen dat hij bepaalde mankementen had. Heel bijzonder, omdat wij van 1 mankement afwisten en dat die exact klopte! Voor mijn sceptische kinderen een bewijs dat het allemaal klopt. We hebben veel tips gekregen en passen die nu toe. De kater is nog niet de oude, maar we zien wel verandering. We zijn blij met de hulp van Edith!

Added: September 21, 2020
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Test bericht

Added: September 18, 2020
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Edith is een integere dierentolk. Ze stelt zich zuiver op als doorgeefluik van de dieren en doet dit op een liefdevolle manier. Voor mijn broer en z'n gezin heb ik haar gevraagd een reading te doen met hun overleden hond. Ik hoopte dat dit wat troost kon bieden bij het verlies van hun lieve trouwe huisgenoot. Het blijft verrassend (Edith heeft meer readings gedaan met onze overleden huisdieren) wat er naar voren komt.
De lichamelijke klachten die Edith tijdens een reading ervaart, kloppen altijd. De dingen die verder uit de reading naar voren kwamen waren heel herkenbaar, sommige dingen was ik zelfs vergeten of wist ik niet, maar werden herkend door zijn baasjes.
Zijn baasjes hebben inderdaad troost gevonden in het verslag van Edith als liefdevolle boodschap van hun hond. Edith chapeau! voor al het mooie werk dat je hiermee doet zowel voor de levende als de overleden beestjes en hun baasjes.


Added: December 4, 2018
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Wij hebben al eerder contact gehad met Edith voor een van onze andere honden en daar zijn we destijds goed mee geholpen.
Nu heeft Edith contact gemaakt met onze hond Teddy die epilepsie heeft sinds kort. Wat een schrik en verdriet. Edith is erg begaan en maakt heel liefdevol contact. Teddy heeft ons dingen aangegeven die mij ook rust geven. Dit is voor ons erg waardevol en ook ontroerend. De manier waarop Edith helpt is erg prettig. Na afloop een mooi en overzichtelijk verslag ontvangen. Dank je wel!


Added: November 25, 2018
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Omdat onze lieve dalmaat Spock uit het asiel komt en wat problemen heeft, wilde ik graag een consult Ik en ook Spock hebben dit als heel warm en begripvol ervaren. Edith is een warme en betrokken vrouw, die alles uit de kast haalt om niet alleen het dier te helpen, maar ook de eigenaar. Ik ben er heel blij mee en Spock keek na het consult en de healings al heel anders uit z'n ogen, veel rustiger. Aan het eind van de healing slaakte hij een diepe zucht, rekte zich uit en kwam naar mij toe. Ik raad zo'n consult iedereen aan.

Added: Oktober 11, 2018
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:

Private post. Click to view.Added: Oktober 9, 2018
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Ik was heel erg sceptisch, maar ben dat nu echt niet meer! Ongelooflijk wat Edith mij kon vertellen over onze hond. Wat voor mij de doorslag gaf was dat ze mij kon vertellen hoe de plek eruit zag waar ik vaak wandel met onze hond. Dat is zo specifiek en dat kun je niet verzinnen. Edith, ook al zijn we er nog steeds door omstandigheden niet helemaal uit wat een tweede hond betreft, ik wil je echt heel erg bedanken voor het fijne gesprek! :o

Added: December 21, 2017
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
graag wil ik ook iets in het gastenboek schrijven.
ik had een paar vragen voor mijn 2 honden, Lorenzo en purk.
edith is met ze in gesprek gegaan en een mooi contact met hun gehad, was heel bijzonder.
ik heb mooie inzichten gekregen en alle vragen zijn beantwoord, het is natuurlijk altijd fijn om van je dieren te horen dat ze het naar hun zin hebben, en door de dingen die zij hebben aangegeven heb ik een mooi inzicht gekregen, prachtig.
mocht het nodig zijn zal ik zeker weer bij je aankloppen.

liefs van ons


Added: April 4, 2017
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Graag wil ik ook wat in het gastenboek schrijven. Bij het soms enigszins agressief reageren van een van onze honden heeft Edith contact met hem gezocht. Daarvan heeft ze uitvoerig verslag gedaan, zowel telefonisch als schriftelijk. Hierdoor kwam er meer begrip waarom dit zo gebeurde en hoe we hierop beter konden inspelen.
Mede door dit verbluffende resultaat hebben we ook onze andere honden laten behandelen door Edith. Wederom waren de uitkomsten bijzonder. Alles klopte wat ze vertelde, bv het typische loopje van de ene hond, de afkomst van alle honden, de thuissituatie en hoe ze hun komst( 2 van buitenlandse asielen afkomstig) hier bij ons ervaarden. Zelfs de kleuren van hun slaapplaatsen werden exact beschreven evenals hun karaktertrekken.
Met deze nieuwe inzichten zijn we veel opgeschoten. We weten nu nog beter waar ze mee zitten, wat ze liever anders willen en hoe wij hen hiermee kunnen helpen

Annet Schot


Added: Februari 10, 2017
Delete this entry Reply to entry View IP address
Powered by PHP Guestbook - brought to you by PHP Scripts
 
1 2 3 4 5 Next › Last »