Hoe werkt communicatie

Telepathisch communiceren.
dierentolk-edithTelepathisch communiceren is een prachtig, bijzonder middel om tot een beter begrip van uw (huis)dier te komen. Het kan de band tussen u beiden verstevigen en waar nodig zelfs verbeteren. Een gesprek met een dier kan goed inzicht geven in de oorzaak van bepaald gedrag, onverklaarbare symptomen of ziekte. Als dierentolk probeer ik de dieren te helpen, en de mensen bij de dieren meer inzicht te geven over hun dieren en hoe bijzonder ze zijn.

Ik ben mij bewust geworden van mijn sterke intuïtie en ik heb geleerd dit beter te gebruiken. Telepathische communicatie is gebaseerd op het werken met energie. Ieder voorval, iedere gedachte en iedere ervaring is eigenlijk niets anders dan het ontvangen en uitzenden van energie.

dierentolk-edith_telepathisch3Als dierentolk leg ik telepathisch contact met dieren, hiermee vertaal ik dierentaal naar mensentaal. Door in meditatie te gaan en af te stemmen op de energie van een dier kan beeld, geluid, geur, reuk, tast en emotie uitgewisseld worden. Het heeft niets te maken met het lezen van lichaamstaal. Telepathie is eigenlijk een alledaagse en gewone handeling. Het is niets anders dan je gedachten delen met iemand anders. Intuïtie is niet een “gave” die voor weinig mensen is weggelegd maar een aangeboren gave, die iedereen weer kan leren.

dierentolk-edith_telepathisch2

 
Contact leggen doe ik met behulp van een foto en enkele gegevens van het dier. Het is niet nodig in de directe omgeving van het dier te zijn om telepathisch contact te maken ik kan dit ook op afstand doen, al woont het dier aan de andere kant van de wereld dan maakt dit nog geen verschil. Als het dier ervoor open staat, ga ik vragen stellen en krijg ik antwoord van het dier. Ik stel controlevragen aan het dier, zodat de mens van het dier dit kan verifiëren.
Wanneer dit klopt dan kunnen we ervan uitgaan dat de resultaten op de vragen, die de mens aan het dier had, ook juist zijn.

Healing voor dieren
Shamballa/Reiki/Healing Touch for Animals
dierentolk-edith
Shamballa/Reiki is ervoor te zorgen dat de universele energie goed gaat doorstromen, zodat het lichaam wordt geholpen en wordt aangezet om sneller te gaan genezen. Dit helpt zowel voor fysieke als psychische-emotionele onbalans.
Ook de behandelingen aan dieren door middel van healing kan ik op afstand doen en is het niet noodzakelijk om bij het dier in de buurt te zijn. Met Healing Touch for Animals creëer ik, met mijn handen en telepathie, een energieveld en een vibratie welke er voor zorgt dat bij het te behandelen dier blokkades kunnen worden opgeheven. Daarnaast geeft het een diepe ontspannen en innerlijke rust bij het dier. Ik ben een Healing Touch for Animals Practitioner.

Wat is het nut van healen
– Healing is veilig en kent geen schadelijke bijwerkingen.
– Stroomt door het hele fysieke lichaam, zowel geestelijk als emotioneel.
– Helpt dieren om rustiger, diep ontspannen te worden en minder angstig.
– Helpt bij pijn te bestrijden en blokkades op te heffen.