Hoe werkt communicatie

Telepathisch communiceren.
dierentolk-edithTelepathisch communiceren is een prachtig, bijzonder middel om tot een beter begrip van uw (huis)dier te komen. Het kan de band tussen u beiden verstevigen en waar nodig zelfs verbeteren. Een gesprek met een dier kan goed inzicht geven in de oorzaak van bepaald gedrag, onverklaarbare symptomen of ziekte. Als dierentolk probeer ik de dieren te helpen, en de mensen bij de dieren meer inzicht te geven over hun dieren en hoe bijzonder ze zijn.

Ik ben mij bewust geworden van mijn sterke intuïtie en ik heb geleerd dit beter te gebruiken. Telepathische communicatie is gebaseerd op het werken met energie. Ieder voorval, iedere gedachte en iedere ervaring is eigenlijk niets anders dan het ontvangen en uitzenden van energie.

dierentolk-edith_telepathisch3Als dierentolk leg ik telepathisch contact met dieren, hiermee vertaal ik dierentaal naar mensentaal. Door in meditatie te gaan en af te stemmen op de energie van een dier kan beeld, geluid, geur, reuk, tast en emotie uitgewisseld worden. Het heeft niets te maken met het lezen van lichaamstaal. Telepathie is eigenlijk een alledaagse en gewone handeling. Het is niets anders dan je gedachten delen met iemand anders. Intuïtie is niet een “gave” die voor weinig mensen is weggelegd maar een aangeboren gave, die iedereen weer kan leren.

dierentolk-edith_telepathisch2

Contact leggen doe ik met behulp van een foto en enkele gegevens van het dier. Het is niet nodig in de directe omgeving van het dier te zijn om telepathisch contact te maken ik kan dit ook op afstand doen, al woont het dier aan de andere kant van de wereld dan maakt dit nog geen verschil. Als het dier ervoor open staat, ga ik vragen stellen en krijg ik antwoord van het dier. Ik stel controlevragen aan het dier, zodat de mens van het dier dit kan verifiëren.
Wanneer dit klopt dan kunnen we ervan uitgaan dat de resultaten op de vragen, die de mens aan het dier had, ook juist zijn.

Healing voor dieren
Shamballa/Reiki/Healing Touch for Animals
dierentolk-edith
Shamballa/Reiki is ervoor te zorgen dat de universele energie goed gaat doorstromen, zodat het lichaam wordt geholpen en wordt aangezet om sneller te gaan genezen. Dit helpt zowel voor fysieke als psychische-emotionele onbalans.
Ook de behandelingen aan dieren door middel van healing kan ik op afstand doen en is het niet noodzakelijk om bij het dier in de buurt te zijn. Met Healing Touch for Animals creëer ik, met mijn handen en telepathie, een energieveld en een vibratie welke er voor zorgt dat bij het te behandelen dier blokkades kunnen worden opgeheven. Daarnaast geeft het een diepe ontspannen en innerlijke rust bij het dier. Ik ben een Healing Touch for Animals Practitioner.

Wat is het nut van healen
– Healing is veilig en kent geen schadelijke bijwerkingen.
– Stroomt door het hele fysieke lichaam, zowel geestelijk als emotioneel.
– Helpt dieren om rustiger, diep ontspannen te worden en minder angstig.
– Helpt bij pijn te bestrijden en blokkades op te heffen.

Duo-healing behandeling.
Ken je dat?
Dat je dier van gedrag veranderd?
Plotseling uitvalt naar andere honden, op alles wat maar voorbij komt reageert en uit zijn doen is?
Heb jij veel last van stress of ben je druk in je hoofd?
In mijn praktijk kom ik steeds vaker tegen dat dieren precies dezelfde kwesties laten zien als hun baasje heeft.
Na het contact te hebben gehad met het dier worden de details telefonische besproken. Hieruit blijkt dan vaak dat er overeenkomsten zijn die baasjes bij zichzelf herkennen.

Dit uit zich vooral in gedragsveranderingen van het dier:
– Plotseling onzindelijk gedrag (stress)
– Verlatingsangst (niet alleen kunnen zijn), gebrek aan vertrouwen, onzekerheid.
– Uitvallen naar andere honden.
– Reageren op alles wat er voorbij komt.
– ADHD gedrag.

Maar ook in lichamelijke klachten van het dier:
– plotselinge omgevings- en voedsel allergie
– last of pijn van maag en darmen
– lage rugpijn en/of stijve heupen
– vooral het overnemen van stress en onrust van de mensen
– burn-out klachten overnemen van de mensen

Vele vormen van spiegelen (resoneren) in dier- en mensrelaties hebben te maken met stress, onrust en frustratie.
Jouw huisdier kan voelen en in zich opnemen hoe jij voor jezelf zorgt. Het is voor jullie beider gezondheid belangrijk dat je jezelf de liefde en zorg geeft die je nodig hebt en verdient. Jouw dier voelt zich beter als jij je beter voelt.

Duo-healing behandeling.
Bijna elke vorm van negatief gedrag van jouw dier wordt veroorzaakt door een fysiek/psychisch trauma in het dier zelf of in jou.
Veranderingen kunnen plaatsvinden door gezamenlijke healing behandelingen met jouw maatje.
Dit doe ik op afstand aan de hand van een foto.
Om tegelijkertijd verbinding te maken met het dier en de bijbehorende mens kunnen gedeelde trauma’s sneller helen.

Deze gezamenlijke healing behandelingen bestaat uit 4 sessies in een periode van vier tot zes weken.
Is dit een aha-moment voor jou en ben je geïnteresseerd neem dan gerust contact met mij op.