Wat is healing

Wat is healing en hoe werkt het?
Reiki/Shamballa en Healing Touch For Animals® zijn methodes die uit gaan van een zachte aanraking, fysiek of op afstand (eventueel via een foto) en van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Ik ben een kanaal afgestemd op de universele energie van Moeder Aarde en de Kosmos (Universum). Wanneer je met energie werkt creëer je met je handen een energieveld. Met deze energie creëer je een ambiance van vibratie zodat de persoon of dier met wie je werkt zichzelf kan helen. Je maakt gebruik van resonantie zodat mens en dier zich harmonisch op je vibratie kunnen afstemmen om zichzelf te genezen.

dierentolk-edithReiki/Shamballa betekent: “Universele levensenergie en onvoorwaardelijke liefde”. Dit is de energie die door ons lichaam stroomt en er voor zorgt dat wij goed kunnen functioneren. Door ervaringen in het leven kan deze energie geblokkeerd raken. Reiki/Shamballa kan er voor zorgen dat een blokkade op een zachtaardige en liefdevolle manier verdwijnt. Dit gebeurt met energie die je uit je handen kunt laten stromen.

Healing Touch For Animals®
De healing technieken voor mensen verschillen van die voor dieren, omdat dieren een groter en gevoeliger energieveld hebben. Ook deze techniek gaat uit van een universele energie en zachte aanrakingen (fysiek of op afstand). De HTA-behandelaar analyseert actief waar er verstoringen of blokkades in het energieveld aanwezig zijn. Vervolgens kiest de behandelaar een techniek die bij dit specifieke geval het best past. Een Healing Touch-practitioner kan ook gebruikmaken van zuivere essentiële oliën of een stemvork. Het geluid/trilling van een stemvork wordt herkent door het lichaam en brengt de vastzittende energie in beweging.

Behandeling.
Deze behandeling is in eerste instantie alleen voor dieren, aangezien dit een methode alleen voor dieren is. Ik begin met een gesprek met de eigenaar van het dier. Afhankelijk van de klachten en reden van behandeling wordt een behandelplan opgesteld.

De behandeling start met analyse van de energiecentra (o.a. chakra’s), vaak met behulp van een pendel. Wanneer er een blokkade wordt gevonden, wordt er gekozen voor een techniek, eventueel in combinatie met een essentiële olie. HTA gaat ervanuit dat de relatie tussen mens en dier belangrijk is en een grote invloed heeft op het welzijn van het dier.

Een HTA-behandeling kan gericht gegeven worden naar aanleiding van een klacht, maar een “wellness-behandeling”, die vooral gaat om het herstellen van balans en ontspanning, is ook mogelijk.

Wil je weten hoe Healing Touch For Animals in zijn werk gaat, kijk dan even naar dit filmpje youtube: http://www.youtube.com/watch?v=0boynVNrvdE&sns=em

Nieuwsgierig geworden naar een behandeling neem dan gerust contact met mij op via tfn 06-25228879 of info@dierentolk-edith.nl

Behandeling mens en dier
Een behandeling wordt bij u op locatie, bij mij thuis, of op afstand gegeven.
Een consult op locatie, inclusief gebruik Young Living olie € 50,00 (excl. reiskosten)
Een consult op afstand of bij mij thuis incl. Young Living olie € 45,00

De Reiki/Shamballa/HTA technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een arts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw (dieren)arts voor een medische behandeling.

Young Living Essentële olie

Essentiële oliën is van therapeutische kwaliteit en bieden een verrassend goed alternatief om zelf je gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier positief te beïnvloeden. Het draagt bij aan het herstel van het natuurlijk evenwicht van lichaam en geest.

Essentiële olie van Young Living is een zeer geconcentreerde substantie die uit aromatische planten, struiken, vruchten, enz. is onttrokken.

De natuurlijke bestanddelen worden door het lichaam van mens en dier herkend en roepen gevoelens op van rust, balans en welzijn. Maar het activeert ook hormonen en reguleert de lichaamsfuncties.

Ik gebruik pure oliën van de allerhoogste kwaliteit, die van Young Living. Het is het enige bedrijf van zijn soort dat de planten op eigen landgoederen op biologische wijze teelt, oogst, destilleert en verpakt. Zo wordt er gegarandeerd dat er geen pesticiden of chemicaliën in het product zitten, en kun je er zeker van zijn dat de Young Living oliën puur, biologisch, super geconcentreerd en van therapeutische kwaliteit zijn.

Pure natuurlijke oliën zijn in aanschaf duurder maar in gebruik niet, je hebt er weinig van nodig en -mits goed bewaard – blijven ze jarenlang houdbaar.

Aromatherapie kan nooit een bezoek aan de huisarts vervangen.

Het kan als complementaire therapie worden ingezet, essentiële oliën werken ondersteunend en activeren het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest.

Pas op als er vogels en katten in huis zijn. Sommige essentiële oliën kunnen hun gezondheid schaden als zij er direct en gedurende langere tijd mee in aanraking komen.

Als je geïnteresseerd bent om oliën te gaan gebruiken of zelf te bestellen bij Young Living vraag dan naar de mogelijkheden, ik help je graag verder. Tfn 06-25228879 of info@dierentolk-edith.nl